ام بی‌آکرولیفت

درب آسانسور

درب آسانسور از مهمترین قطعات یا تجهیزات در یک آسانسور محسوب می شود. برای اینکه آسانسور از عملکرد مطلوب و با کیفیت بالایی برخوردار باشد نیازمند وجود درب های با کیفیت است.

در واقع یکی از قسمت‌های مهم که از لحاظ امنیت و همچنین زیبایی و تزئینی در یک مجموعه آسانسور، درب آسانسور است. این قسمت علاوه بر حفظ امنیت جانی مسافران یک آسانسور، بهترین راه برای انتقال تم طراحی در سراسر طبقات در یک ساختمان است.

از مهم ترین فاکتور های قضاوت در مورد امنیت، کیفیت و مقبولیت کلی آسانسور در ذهن مصرف کنندگان ، تاثیر روانی از ظاهر و کیفیت درب های آسانسور برای آنها در اولین مواجهشان با آسانسور است.

شما می توانید برای تهیه سایر قطعات آسانسور از جمله پنل طبقه، درایو مخصوص آسانسور و سایر محصولات به سایت شرکت آکرولیفت مراجعه کنید و راجع به قیمت و توضیحات بیشتر در مورد آنها اطلاعات کسب کنید.

در هر آسانسور معمولا دو بخش درب وجود دارد:

درب کابین آسانسور

درب کابین آسانسور

این درب بر روی کابین آسانسور قرار می گیرد و منجر به دوری مسافران از دیواره چاهک در هنگام حرکت و جابجایی آسانسور می‌شود. درب کابین خود به صورت خودکار در قبل از حرکت بسته شده و فقط بعد از توقف کامل در طبقات باز می‌شود.

درب طبقات آسانسور

درب طبقات آسانسور

 

در واقع درب هایی است که در هر طبقه و در محل ورودی به آسانسور نصب شده اند. همچنین این دسته از درب آسانسور به هنگام توقف کامل آسانسور و پس از باز شدن درب کابین باز می شوند. از اهمیت مهم در درب طبقات، جلوگیری از سقوط افراد به چاهک آسانسور و برخورد با کابین در حال جابجایی است.

انواع درب آسانسور

انواع درب آسانسور

درب های آسانسور به دو صورت دسته بندی می شوند و این دسته بندی ها به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند که در زیر به آنها می پردازیم :

1.تقسیم بندی از لحاظ مکانیکی

این دسته از درب آسانسور، در دو نوع درب های نیمه اتوماتیک و درب های تمام اتوماتیک وجود دارد. در درب تمام اتوماتیک هم درب طبقات و هم درب کابین آسانسور به صورت خودکار باز و بسته شده و از نوع سانترال یا تلسکوپی می باشند.

در درب های نیمه اتوماتیک درب کابین به صورت خودکار باز و بسته شده و درب طبقات با فشار دادن درب و یا نیروی مکانیکی باز می شوند. اصولا درب کابین آسانسور از نوع تلسکوپی یا سانترال و درب طبقات از نوع لولایی می باشند.

2.تقسیم بندی بر اساس نحوه باز و بسته شدن

این دسته از درب آسانسور نیز در سه نوع وجود دارد که در زیر به آنها پرداخته و بیشتر برایتان توضیح می دهیم:

درب لولایی : از قدیمی ‌ترین، ساده‌ ترین و درعین ‌حال ارزان ‌ترین نوع درب آسانسور، درب لولایی است که برای درب طبقات ساختمان هایی که تعداد توقف و ترافیک پایینی دارند مناسب می باشد. از بزرگترین مزیت های درب های لولایی علاوه بر سادگی آنها، عدم نیاز به عرض زیاد و مورد استفاده در فضاهای محدود است.

این درب ها علاوه بر مزیت نکات منفی نیز دارند، از جمله این نکات مسدود شدن راهرو می باشد به خصوص اگر راهرو تنگ باشد، چون این درب ها به صورت 90 درجه به سمت راهرو باز می شوند.

همچنین این درب ها به طور دستی باز و بسته می شوند و یا ممکن است به فنری مجهز باشند که بسته شدن به صورت اتوماتیک انجام گیرد.

درب سانترال : این نوع از درب ها به صورت اتومات از مرکز به طرفین مانند کرکره باز شده و همچنین با چاهک های عریضی طراحی شده اند. این نوع به خاطر باز و بسته شدن نسبتا سریع، از گزینه های مناسب برای ساختمان های مهم و بزرگ با ترافیک زیاد می باشند.

درب تلسکوپی : در این نوع از درب آسانسور، درب های اتوماتیک تنها از یک سمت باز و بسته می شوند. درب های تلسکوپی به صورت بالقوه ورودی های وسیع تری را در فضای محدود امکان پذیر می کند.

این درب ها در مسیر های مستقلی حرکت می کنند. یعنی زمانی که درب آسانسور باز است، لته ها پشت سر یکدیگر قرار می گیرند و در حالی که درب آسانسور بسته می باشد لته ها از یک طرف، لایه هایی آبشاری ایجاد می کنند و به صورت موازی کنار هم قرار می گیرند.

ابعاد درب آسانسور

ابعاد درب آسانسور

یکی از معیار ها و عامل تعیین کننده انتخاب درب آسانسور ابعاد و اندازه ورودی چاه آسانسور است. طبق استانداردی که اعلام شده ارتفاع در درب طبقات باید حداقل به اندازه 195 سانتی متر و عرض مفید این درب ها، از عرض درب کابین نباید در هر طرف از 5 سانتی متر بیشتر باشد، مگر آنکه جهت پیشگیری و افزایش ایمنی، تمهیدات لازمی در نظر گرفته شود.

غالبا در بازار، درب های آسانسور به ابعاد مختلف 70 تا 120 سانتی متری وجود دارند. البته نکته قابل توجهی هم در این بین وجود دارد که درب آسانسور با ابعاد 70 سانتی متر به دلیل داشتن عرض کم برای ورود ویلچر ها مناسب نمی باشند.

برند های درب آسانسور ایرانی

انواع برند درب های آسانسور ایرانی

 

برند های مختلفی در ایران مشغول به تولید درب آسانسور می باشند که ما در زیر به چند مورد از این شرکت ها اشاره کرده و به صورت مختصر راجع به آنها برای شما توضیح می دهیم :

شرکت آسانسور بهران : از بزرگترین کارخانه های تولید آسانسور و قطعات آن می باشد که در کشور از رهبران این صنعت در خاورمیانه شناخته شده می شود. این کارخانه با تولید محصولات با کیفیت و قابل رقابت با تولیدات خارجی، تقریبا 80 درصد نیاز ایرانیان را برآورده کرده است.

گروه مهندسی صنعتی غدیر : این گروه در سال 82 فعالیت خود را در زمینه ساخت قطعات آسانسور از جمله انواع کابین آسانسور، انواع درب های تمام اتوماتیک، درب لولایی و ملزومات آسانسور آغاز نموده است.

شرکت درب اتوماتیک یاران : این شرکت فعالیت های خود را 1370 آغاز کرده و در حوزه درب تمام اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و موتور گیربکس آسانسور فعالیت می کند.

روانکار سماتک : این شرکت در شهر تهران و در سال 1374 تاسیس شده است و در تولید انواع قطعات آسانسور از قبیل درب های اتوماتیک و اتوبوسی فعالیت می نماید.

برند های درب آسانسور خارجی

برند های درب آسانسور خارجی

 

گروه فرماتور (Fermator) : این گروه پیشرو در تولید محصولات تک درب آسانسور در جهان می باشد. درب های شرکت فرماتور در سراسر جهان برای آسانسور های کم ترافیک، متوسط و سنگین، هتل ها، فرودگاه ها، دفاتر و ساختمان های عمومی نصب شده است.

این شرکت با تشکیل دفتر مرکزی در کشور اسپانیا و کارخانه های تولیدی واقع در فرانسه، لهستان، ایتالیا، یونان، هند، چین و برزیل به طور موثری به تقاضای همه بازار های نیاز به درب اتوماتیک و در نتیجه سهم عمده بازار جهانی پاسخ می دهد.

پریسما : شرکت صنعتی که با بیشتر از 40 سال سابقه در صنعت آسانسور و انواع درب آسانسور است و از جمله مهم ترین شرکت ها در زمینه طراحی، توسعه و ساخت درب آسانسور اتوماتیک به شمار می رود. این شرکت علاوه بر کشور ایتالیا در کشور های اسپانیا و هند نیز شعبه دارد.

ویتور : از بزرگ ترین همچنین با کیفیت ترین شرکت های تولید کننده ساخت آسانسور و قطعات آسانسور برای اهداف خانگی، کشاورزی و صنعتی در جهان است. این کارخانه در کشور ایتالیا و در شهر برگامو نزدیکی شهر میلان مستقر است.

سلکوم : همچنین این شرکت با بیش از 25 سال در حوزه ساخت انواع آسانسور، قطعات آسانسور و بالابر فعالیت دارد.

Share

Dear user, if you like the content on this page, you can share it with your friends on social networks using the buttons below.
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp
اشتراک گذاری در telegram
Telegram

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کمک احتیاج دارید ؟ با ما در ارتباط باشید